Ellen Pagesta varttui seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten erittäin menestyksekkäässä ja palkintoja kahmineessa Juno-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ellen Paige on viime aikoina viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista, mutta kulissien takana on ilmeisesti tapahtunut senkin edestä.

Nyt Ellen Paige on noussut otsikoihin poseeraamalla Inception-elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodissa. Poikamaisesta tyylistä pitävästä lapsitähdestä on kuvien perusteella varttunut todellinen nuori ja naisellinen kaunotar. Katso kuvat tästä.

Taannoin Paige ilmoitti laajentavansa toimenkuvaansa myös kameran taakse. 23-vuotias Ellen Paige allekirjoitti merkittävän sopimuksen HBO-televisiokanavan kanssa. Sopimuksen perusteella hänet kiinnitettiin tuottajaksi ja käsikirjoittajaksi Stitch N’ Bitch -nimiseen komediasarjaan, joka kertoo kahdesta nuoresta naisesta, jotka yrittävät muuttaa New Yorkin Brooklynistä Los Angelesin Silver Lakelle. Tiimissä ovat mukana myös kollegat Alia Shawkat ja Sean Tillmann.