Jennifer Love Hewitt esitteli pysäyttävän rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Love Hewitt ei ole viime vuosina saanut osakseen kovinkaan merkittäviä päärooleja valkokankaalla, ja television puolella hänen Aavekuiskaaja-sarjansa lakkautettiin äskettäin. Päätös jätti Jenniferin työttömäksi.

The Client List -televisioelokuvassa pian nähtävä kaunotar harkitsee nyt jättävänsä sekä television että elokuvat ainakin toistaiseksi ja suunnata teatteriin. Samalla hän pääsee testaamaan laulu- ja tanssitaitojaan elävän yleisön eteen Broadwayn lavoille. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu vapaa-ajallaan yllättävän näyttävänä, sillä neitokainen oli pukeutunut asuun, joka korosti erityisesti hänen rintavakoaan. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Jennifer kertoi Lopez Tonight -keskusteluohjelmassa varsin avoimesti alapäänsä erikoisesta koristelusta ja siitä kuinka se kimaltelee kuin discopallo. Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja poseerannut lähes viikoittain bikineissä ja nyt lisäksi myös televisiossa. Keväällä Jennifer kuvattiin Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.