Lindsay Lohan bikinikuvissa vankilaa odotellessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan passitettiin toissaviikolla kolmeksi kuukaudeksi vankilaan rattijuopumuksesta ja ehdonalaisen sääntäjen rikkomisesta. Tuomion suorittaminen alkaa ensi tiistaina 20. heinäkuuta, ellei asiassa sitä ennen satu jotain todella yllättävää.

Kaltereiden taakse passitusta odottaessaan Lindsay on ehtinyt poseeraamaan GQ-lehden saksankielisen version elokuun numeron kannessa. Julkkistähti keikistelee lehden kannessa 50-luvun tyylisiin bikineihin sonnustautuneena. Katso kansikuva alta. Sisäsivuilla Lohan poseeraa pienessä mustassa topissa. Katso kuva tästä.

Kerroimme äskettäin kuinka Lindsay Lohanin paluu valkokankaalle sai yllättäen nolon käänteen, kun hänen nimensä ja kuvansa poistettiin Machete-elokuvan mainoksista, trailerista ja verkkosivuilta. Muutokset tehtiin sen jälkeen kun Lohan oli tuomittu kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Machete-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa syyskuussa. Lohan on edelleen kiinnitettynä myös pornotähti Linda Lovelacen elämästä kertovaan elokuvaan, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Lindsay Lohan GQ