Lindsayn epätoivo kasvaa – palkkasi O.J. Simpsonin asianajajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan yrittää parhaillaan tehdä kaikkensa, jotta hänen ei tarvitsisi suunnata ensi tiistaina kaltereiden taakse vankilaan. Kolmeksi kuukaudeksi tuomitun julkkistähden uskotaan pysyvän kiven sisässä tällä kertaa vähintään 23 päivää. Pyristeli kuitenkin jatkuu nyt kiivaana.

Lindsay on sekoillut viime päivinä raskaasti asianajajiensa kanssa. Häntä puolustanut asianajaja erosi kuultuaan että Lindsay haluaa valittaa tuomiosta. Hänen tilalleen tulleen uuden asianajajan pesti kesti vain kolme päivää ja nyt tilalle on tullut raskaan sarjan julkkisten asianajaja Robert Shapiro, TMZ uutisoi.

Robert Shapiro puolusti aiemmin menestyksekkäästi murhasta syytettyä O.J. Simpsonia, joka selvisi tuolloin murhasyytteistä kuin koira veräjästä. Suuri yleisö piti hänen tuomiotaan täysin varmana, mutta toisin kävi. Nyt Shapiron tavoitteena on suostutella tuomari Marsha Revel panemaan Lohan vankilan sijaan vieroitushoitoon.