Matti Nykänen teki paljastuksen Tammerfestin keikallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Tampereella käynnissä olevilla Tammerfesteillä nähtiin eilen monia tuttuja kotimaisia tähtiesiintyjiä, kuten Jenni Vartiainen, Chisu, Irina ja tällä kertaa myös odotettu mäkimies Matti Nykänen. Ilves Nightissa esiintynyt mäkikotka teki keikallaan myös paljastuksen.

Yleisö tiedusteli kappaleiden välillä kovaan ääneen Nykäseltä mahdollisesta paluusta mäkihypyn pariin. Lopulta värikäs entinen urheilutähti paljasti suunnittelevansa paluuta jo ensi talveksi. Paluu olisi hänelle jo toinen, sillä Nykänen on hypännyt taannoin myös kisoissa.

– Jos vain pikkasen kantti kestää, niin voi olla ens talvena. Se olis comeback kakkonen, Matti Nykänen kertoi festariyleisölle.

Tämän lisäksi Matti Nykänen hehkutti Ruotsin äskettäin avioitunutta Victoriaa ihanaksi ja kertoi olevansa tällä kertaa esiintymässä selvin päin, koska ”järkkärit on niin tiukkoja”. Samalla hän tosin totesi yleisölle, että kukapa sitä nyt yökerhoon selvin päin tulisikaan.