Monica Cruz paljasti vahingossa rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei tosin ole ainakaan vielä aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa.

34-vuotias Monica Cruz on poseerannut muutamia kertoja viihdelehdissä, ja hän on päässyt myös maineikkaan Elle-lehden sivuille tyylikkäissä studioposeerauksissa ja kaunistuttanut viihdelehtiä bikinikuvillaan. Nyt Monica on ikuistettu juhlatunnelmissa isosikonsa häiden jälkeen Miami Beachillä. Kaunottaren kumartelun takia hänen mekkonsa tuli kuitenkin paljastaneeksi hänen rintansa paparazzeille. Katso kuvat tästä.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.