Rahakasa sai Take Thatin yhteen 15 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin poikabändeihin lukeutuva Take That on viimein tekemässä paluun alkuperäisessä kokoonpanossaan, kun bändi on saanut haudattua sotakirveensä Robbie Williamsin kanssa. Sovinnon takaa löytyy iso kasa rahaa.

Robbie ja muut teikkarit aikovat nyt julkaista uuden albumin ja suunnata sen tiimoilta jättimäiselle kiertueelle. Daily Star -lehden mukaan projektissa puhutaan jopa 50 miljoonan punnan, eli noin 60 miljoonan euron rahasummista. Bändin jokainen jäsen saa siitä 10 miljoonaa puntaa. Levy on jo äänitetty ja se julkaistaan marraskuussa. Kiertueelle yhtye suuntaa ensi kesänä. Bändissä ovat nyt siis mukana Jason Orange, Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow ja Robbie Williams.

Robbie Williams jätti Take That -yhtyeen 15 vuotta sittem vuonna 1995 ajauduttuaan riitoihin bändin muiden jäsenten kanssa. Eron myötä Take Thatin menestys alkoi nopeasti hiipua, kun Robbie Williamsista tuli puolestaan yksi maailman menestyneimmistä sooloartisteista. Sittemmin Robbien paluusta bändin riveihin on huhuttu useita kertoja, mutta nyt sen kerrotaan olevan tosiasia. Bändi vahvisti tiedot lehdistötiedotteessaan.