Robert Pattinson ei halua ihmisten haukkuvan levyään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittisyntyinen näyttelijä Robert Pattinson tähdittää parhaillaan valkokankaita Twilight : Epäilys -elokuvassa. Viihdelehti Stara tapasi hänet New Yorkissa. Nuorempana Pattinson haikaili artistin urasta, mutta viime vuosina musiikki on jäänyt näyttelemisen jalkoihin.

Levyttäminen ei ole vieläkään kuitenkaan täysin poissuljettu mahdollisuus. Levyttäminen on nimittäin edelleen mielessä, mutta soolouran sijaan bändinä. Senkään levyä ei ole ainakaan näillä näkymin tulossa kauppojen hyllyille.

– Ehkä. En ole koskaan keksinyt pointtia julkaista levyä. Haluaisin hankkia ympärilleni bändin ja soittaa ja levyttää yhdessä. Pidän levytysstudiossa olemisesta. Levyni taidan kuitenkin julkaisun sijaan antaa sen vain ystävilleni, sillä en halua kenenkään sanovan, että levyni on huono, Pattinson kertoo Staralle.

Monien muiden nuorten miesten tavoin myös Pattinson pitää uudesta elektroniikasta. Leffaurallaan kartuttamalla omaisuudellaan hän hankkii keräilee kuitenkin jotain muuta kuin autoja, elektroniikkaa ja vaatteita.

– Sain juuri iPadin ja luen sillä lehtiä, mutta itse asiassa pidän Kindlestä enemmän. Kukaan ei voi selittää miksi, mutta se mahtuu minun taskuuni, Pattinson nauraa.