Sofia Vergara uhkeana julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja, mutta todellinen läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on tosin menestynyt seksikkäimpien naisten listoilla.

Parhaiten Sofia tunnetaan nykyisin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana vuoden 2009 tuotantokaudelta. Viime viikolla hänet ikuistettiin näyttäviin kuviin uimarannalla, kun hän tuli esitelleeksi massiivista rintavarustustaan löysiin valkoisiin bikineihin verhottuja. Nyt kuvat ovat saaneet jatkoa, kun kuvankaunis Sofia kuvattiin juhlatunnelmissa punaisessa mekossa, jonka kaula-aukko haki vertaistaan. Katso kuvat tästä.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara on nähty kymmenessä elokuvassa sekä yhtä monessa televisiosarjassa ja näytellyt myös Broadwayn teatterilavalla. Vuonna 2009 hän oli mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Hänet löydettiin malliuralle alunperin uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. Nykyisin hän näyttelee Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisessa versiossa. Sofia synnytti esikoisensa vain 20-vuotiaana.