Amy Winehouse ei kalliita rintojaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahoissa ongelmissa niin henkilökohtaisessa elämässään kuin työelämässään taannoin rypenyt Amy Winehouse on mitä ilmeisimmin päässyt jo kuiville päihteistä ja pysytellyt samalla myös erossa kohuotsikoista. Viime päivinä Wino on kuvattu useita kertoja paljastavissa asuissa.

Viime syksynä Amy Winehouse osti itselleen lähes 40.000 euroa maksaneet uudet silikonirinnat, mutta keväällä hän oli vähällä menettää uudet kalliit muotonsa komplikaatioiden takia. Lopulta silikonit saivat jäädä rintoihin paparazzikuvaajien iloksi. Sittemmin popneitokainen on esitellyt muotojaan ahkerasti. Katso kuvat tästä.

Amy Winehouse työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan yhdessä tuottaja Mark Ronsonin kanssa. Ronson sanoi yhteistyö jo kertaalleen irti, kun laulaja ei kyennyt päihteiltään työskentelemään. Sittemmin yhteistyö on kuitenkin jatkunut ja nyt heiltä odotellaan jo uutta materiaalia.