Dania Ramirez on miesten tuore päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomarkkinoilta tulee jälleen uusi upea latinokaunotar, joka on kyllä työskennellyt alalla jo kolmentoista vuoden ajan. Vasta nyt Dania Ramirez on kuitenkin noteerattu laajemmin viihdelehdissä.

Mallinuralle jo 15-vuotiaana löydetty Dania Ramirez halusi vaihtaa mallialan näyttelemiseen, ja televisiomainosten kautta ura urkeni lopulta myös televisioon ja elokuviin. Keväällä näyttävä tumma kaunotar ikuistettiin The Losers -elokuvan ensi-iltajuhliin Hollywoodissa, ja nyt hän on saanut ensimmäisen merkittävän kansikuvansa poseeratessaan Maxim-lehdessä yläosattomissa. Katso kuvat tästä ja tästä.

29-vuotias Dania Ramirez on syntynyt Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa. Hän aloitti näyttelijänä vuonna 1997 ja on sittemmin tähdittänyt muiden muassa Sopranos ja Heroes -televisiosarjoja sekä X-Men -elokuvaa.