Halle Berry uskomattomassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Hollywoodissa uutisoitiin kuinka suosikkinäyttelijä Halle Berry oli eronnut miesystävästään, mallina toimivasta kanadalaisesta Gabriel Aubrystä jo kuukausia sitten. Sittemmin Halle suuntasi nauttimaan sinkkupäivistään Miamiin.

43-vuotias Halle Berry halusi erota miesystävästään kaikessa hiljaisuudessa ja mahdollisimman sovussa heidän kaksivuotiaan yhteisen tyttärensä, Nahlan, takia. Lomallaan hän oli kuitenkin jättänyt pienokaisensa muiden hoiviin. Parhaillaan äiti ja tytär lomailevat kuitenkin yhdessä, sillä heidä on nyt kuvattu rannalla. Halle oli pukeutunut bikinien yläosaan ja pieniin shortseihin. Katso kuvat tästä.

Lehtitietojen mukaan Halle ja Gabriel ovat erostaan huolimatta edelleen hyvissä väleissä keskenään. Oscar-voittaja ja mallimies ehtivät olla yhdessä neljän ja puolen vuoden ajan. Halle Berryllä oli jo aiemmin takanaan kaksi avioeroa.