Hävisi vedonlyönnin – poptähti vesihiihtää alasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Enrique Iglesias löi taannoin vetoa Espanjan puolesta jalkapallon MM-kisoissa. Hän lupasi vesihiihtää alastomana Miamissa mikäli Espanja veisi maailmanmestaruuden, ja kisojen finaalissa näin lopulta kävikin.

Nyt Enriquen olisi siis määrä lunastaa lupauksensa nakuhiihdosta, mutta hänelle on ilmaantunut pienimuotoinen ongelma. Poliisi on nimittäin saanut vihiä tempauksesta, eikä ole ollut lainkaan myötämielinen sen toteuttamisen suhteen, TMZ uutisoi.

Viihdejulkaisu on ollut yhteydessä Miamin poliisiin, joiden mukaan he aikovat estää alastomana vesihiihtämisen sikäläisten lakien vastaisena. Poliisi korosti, että lait ovat tehty noudatettaviksi ja ne ovat samat myös supertähdille. Enrique aikoo kuitenkin huhujen mukaan toteuttaa tempauksensa öiseen aikaan.