Jenna Dewan poseerasi bikinipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankailla Fighting-elokuvan pääroolissa taannoin nähty Channing Tatum meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, näyttelijä Jenna Dewanin kanssa. Nuorenparin häämatka päättyi kuitenkin ikävästi vatsatautiin.

Viime päivinä Jenna Dewan on nostattanut omia osakkeitaan selvästi poseeraamalla useita kertoja bikinikuvissa. Tuoreimmissa otoksissa hän vaikuttaa tietoisesti esittelevän pieniin bikineihin verhottua takamustaan häntä piirittäville kuvaajille. Katso kuvat tästä.

The Step Up -elokuvaa yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi viime kesänä häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin. Ennen sairastumista molemmat ehtivät ottaa muistoksi tatuoinnin, jossa lukee paikallisella kielellä ”vierekkäin”.