Näitä Mirandan alusvaatekuvia ei lehdessä nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr vietti talvella muutaman kuukauden hiljaiseloa, mutta on nyt tehnyt näyttävän paluun mallimarkkinoille. Hän on nimittäin esiintynyt selvästi aikaisempaa rohkeammissa kuvissa.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on poseerannut alastomana Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Tällä kertaa Miranda poseeraa Victoria’s Secret -alusvaatemalliston mainoskuvissa. Taannoin vuorossa oli myös VS Cotton -merkin alusvaatekuvaukset. Lopputulos nähtiin lehdessä jo aiemmin, mutta nyt verkossa on julkaistu myös kulissien takaisia otoksia kuvauksista. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.