Natalie Pinkham takapuoli pystyssä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Natalie Pinkham ei taida olla ainakaan vielä suomalaisille kovinkaan tuttu kasvo, mutta tulevaisuudessa hän koristanee yhä useammin brittitelevision lisäksi myös viihdelehtien sivuja. Nyt neitokainen on ikuistettu bikineissä.

Yhdysvalloissa saakka noteeratuissa bikinikuvissa tumma televisiojuontaja nähdään nauttimassa lomapäivästään merellisissä tunnelmissa. Auringonoton lomassa hän ehti myös viilentymään meren aaltoihin ruskeisiin bikineihin sonnustautuneena. Paparazzit sattuivat paikalle juuri kun Pinkham oli nousemassa kumiveneeseen. Katso kuvat tästä.

30-vuotias brittiläinen Natalie Pinkham on tullut tunnetuksi kotimaassaan erityisesti televisiojuontajana. Nykyisin hän emännöi televisiossa Police Interceptors Special Edition -ohjelmaa ja NFL UK -lähetyksiä Five-kanavalla.