Paris Hilton pidätettiin jälleen huumeista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton pidätettiin viime viikolla Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailujen yhteydessä. Häntä epäiltiin huumeiden hallussapidosta, mutta syyte kumottiin kuitenkin kisojen pikatuomioistuimessa hänen ystävänsä ilmoitettua että huumeet olivat hänen.

Nyt Hilton on jälleen samanlaisissa otsikoissa, kun brittilehti Metro uutisoi tänään toisestakin pidätyksestä. Lehden mukaan Hilton on tällä kertaa pidätetty Korsikan saarella huumeiden hallussapidosta. Hänen hallustaan löydettiin marijuanaa.

Superjulkkiksen käsilaukusta tehty löytö ei kuitenkaan aiheuttanut jatkotoimia, koska huumeen määrä oli niin pieni, alle gramma. Paris Hilton päästettiin tämän johdosta vapaaksi pian pidätyksen jälkeen. Hän oli matkalla yksityiskoneellaan Sardiniaan, jossa Hiltonia odotti luksusjahti.