Video Pinkin rajusta loukkaantumisesta julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa uutisoitiin pari päivää sitten kuinka Suomeenkin pian saapuva supertähti Pink loukkaantui lievästi Saksan konsertissaan sattuneessa tapaturmassa. Nyt tapauksesta on julkaistu verkossa varsin läheltä kuvattu video.

Pink kiidätettiin sairaalaan sen jälkeen kun hänen trapetsitemppunsa epäonnistui pahasti. Hänet kiinnitettiin valjaisiin lavalla, josta hänen oli määrä nousta ilmaan yleisönsä päälle. Jostain syystä vaijereiden ohjausmekanismi kuitenkin veti hänet lavalta suoraan ihmismassaa kohti, jolloin hän paiskautui kovalla voimalla yleisön edessä ollutta suoja-aitaa päin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Videolla kuullaan hyvin kuinka Pink huutaa ”Ei! Ei!” ennen paiskautumistaan ja kuinka hän kiroilee tuskissaan. Onnettomuuden jälkeen hänet kiidätettiin sairaalaan. Supertähti kertoi myöhemmin blogissaan, ettei hän loukkaantunut vakavasti, mutta kärsii kovista kivuista. Hänen on määrä esiintyä Helsingissä 21. heinäkuuta.