Ruisrock 2010 -tunnelmat kuvineen – katso festariraportti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara oli vahvasti mukana viime viikonloppuna juhlitussa Ruisrockissa. Reissun tuloksia saadaan lukea verkosta vielä myöhemminkin, mutta nyt Chaos Tube -blogi on saanut valmiiksi oman festariraporttinsa Turusta.

– Perjantain päätti Ozzy Osbourne, joka oli allekirjoittaneella erittäin positiivinen yllätys. Samaa mieltä eivät kuitenkaan olleet kaikki festarikävijät, vaan osan mielestä Ozzy oli antanut vanhuuden viedä ja nähnyt parhaat päivänsä. Biisien sanat saattoivat unohtua, mutta yleisesti meininki oli hyvä. Pimeyden Prinssi sopi pimeään kesäiltaan, raportissa todetaan.

Ruissalossa saatiin nauttia todella helteisestä kelistä ja huippuesiintyjistä. Erityisen odotettuja olivat muiden muassa Jenni Vartiainen,The Sounds ja Ozzy Osbourne. Katso Ruisrock 2010 -festariraportti kuvineen tästä linkistä.