Sheyla Hersheyn rinnoista tuli hengenvaaralliset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Sheyla Hershey paisutti rintavarustustaan keinotekoisesti vuoden 2009 alkupuolella siinä määrin, että hänen virallinen kuppikokonsa on nykyisin huimat 38KKK. Hänellä on siis maailman suurimmat rinnat, mutta ei välttämättä pitkään.

Nyt Sheyla on nimittäin joutunut tukalaan tilanteeseen, sillä jättirintojen infektio voi viedä muodokkaan mallin hengen. Lääkäreiden mukaan ainakin toinen rinta joudutaan poistamaan, mutta toisenkin poistaminen on mahdollista. Molempien rintojen säilymisen mahdollisuus on vain 10 – 20 prosenttia, eli varsin epätodennäköistä. Katso kuvat tästä ja video alta.

30-vuotias Hershey on päässyt jättirinnoillaan myös Guinnessin ennätystenkirjaan. Ennen nykyistä kokoa hänen varustustaan oli kasvatettu jo kymmenen kertaa ja edellinen koko oli 38FFF. Yhteensä hänelle on kuitenkin tehty jo 18 kauneusleikkausta. Ammatikseen Sheyla toimii – yllätys yllätys – laulajana, tanssijana ja näyttelijänä.