AnnaLynne McCord vilautti pikkuhousujaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän on poseerannut kevään ja kesän aikana useita kertoja viihdelehtien kuvissa.

Taannoin Harry Potter -elokuvissa naispääosaa esittävä Emma Watson vilautti paparazzeille paljastavia alushousujaan. Myös AnnaLynne on kuvattu lähes identtisessä tilanteessa ja kaiken lisäksi vieläpä samanlaisissa läpinäkyvissä alushousuissa. Katso kuvat tästä. Amerikkalaisjulkaisu on samalla selvittänyt, että AnnaLynnellä on yllään Sheer Ribbonsin alushousut, kun Emma oli puolestaan pukeutunut Lejabyn tuotteisiin.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Hänen Rachel-pikkusiskonsa odotetaan seuraavan isosiskon jalanjäljillä, ja sisko onkin jo poseerannut myös viihdelehtien sivuilla.