Ashley Greene kuvattiin lenkkikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on ollut kuluneen vuoden aikana selvästi yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Nyt hän haluaa kuitenkin ottaa pesäeroa Hollywoodista ja paeta paparazzeja rauhallisemmille vesille New Yorkin Manhattanille, josta Ashley etsii parhaillaan asuntoa.

Useita kertoja lehtien sivuilla omasta halustaan ja vahingossakin nakuillut kaunotar kiinnitettiin äskettäin uuteen LOL-nimiseen nuorisoelokuvaan yhdessä Miley Cyrusin ja Demi Mooren kanssa. Tällä kertaa leffakaunotar on osunut paparazzien tähtäimiin hikisen lenkin jälkeen, ja kuvissa Ashley nähdäänkin hiestä kirjaimellisesti läpimärkänä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Hän nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.