Miehet kuolasivat Brooklyn Deckeriä julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu, Sports Illustrated -lehden uimapukunumero, esitteli tämän vuoden numerossa uuden huippumallin. Kannessa sai nimittäin kunnian poseerata uusi mallitähti Brooklyn Decker.

Poseeraaminen lehden kannessa nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan. Sittemmin hänet kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan yhdessä Adam Sandlerin kanssa. Nyt Brooklyn on poseerannut ESPY Awards -gaalan punaisella matolla näyttävässä mekossa, jonka yläosa nosti rintavarustuksen pääosaan. Ei liene ihme, että miehet eivät pystyneet pitämään katsettaan erossa Deckeristä. Katso kuvat tästä.

22-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja pian myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.