Äiti ei hyväksy Jennifer Love Hewittin seksikkäitä rooleja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään lähitulevaisuudessa The Client List -nimisessä televisioelokuvassa.

Hän esittää elokuvassa epätoivoista perheenäitiä, joka ajautuu prostituoiduksi elättääkseen perheensä. Suositun näyttelijättären äiti on kuitenkin saanut tarpeekseen tyttärensä seksiin liittyvistä rooleista.

– Äitini tuki päätöstäni, mutta viikko sitten hän totesi, että ”15 vuoden ajan lehdistö on kirjoittanut rinnoistasi, ja sinä kirjoitit alapäästäsi kirjassa ja nyt esität huoraa televisiossa”. Hän pyysi minua tekemään seuraavaksi animaatioelokuvan tai näyttelemään Tuhkimoa Broadwayllä. Minä lupasin hänelle siistiä roolejani tämän projektin jälkeen, Jennifer kirjoitti blogissaan.

Äskettäin Jennifer kertoi Lopez Tonight -keskusteluohjelmassa varsin avoimesti alapäänsä erikoisesta koristelusta ja siitä kuinka se kimaltelee kuin discopallo. Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Keväällä hän vihjasi suuntaavansa tulevaisuudessa teatterin lavalle Broadwaylle.