Jordanin laulu-urasta ”vuosikymmenen suurin floppi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Katie Price laajensi äskettäin toimenkuvaansa myös levylaulamisen pariin. Povipommin uusi aluevaltaus ei ole lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin. Nyt brittilehdet ovat tyrmänneet laulu-uran harvinaisen tylysti.

Katie Price esitti uuden Free To Love Again -kappaleensa viime perjantaina brittiläisessä GMTV-aamuohjelmassa, ja nauhalta tullut esiintyminen oli äärimmäisen noloa katsottavaa. Single ei onnistunut nousemaan edes Top 40 -listalle, ja nyt esimerkiksi News of the World -lehti on nimennyt singlen ”vuosikymmenen suurimmaksi flopiksi”. Ensimmäisen viikon listasijoitus oli peräti 61.

Britannian seuratuimpiin julkkiksiin kuuluva Katie Price on aikaisemminkin kokeillut siipiään laulajana, sillä vuonna 2005 hän oli mukana Euroviisujen karsinnoissa Britanniassa. Esitys tyrmättiin tuolloin täysin sekä katsojaäänestyksessä että lehdistössä. Lisäksi Price on laulanut yhdessä poptähti ex-miehensä Peter Andren kanssa parillakin singlellä. Price on itsekin myöntänyt, ettei ole paras laulaja.