Pink palasi lavalle onnettomuuden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa uutisoitiin muutama päivä sitten kuinka Suomeenkin pian saapuva supertähti Pink loukkaantui lievästi Saksan konsertissaan sattuneessa tapaturmassa. Samalla ensi keskiviikon Suomen konsertti joutui vaakalaudalle.

Nyt Helsingin konsertti näyttää kuitenkin turvatulta, sillä Pink palasi lavalle jo seuraavana päivänä Salemissa, Saksassa.

– Me teimme sen! Aina pitää nousta sen hevosen selkään, josta on pudonnut. Kiitos Salemin upeille ihmisille. Saksa!! Todellakin sen arvoista, Pink kirjoitti keikkansa jälkeen Twitter-blogiinsa.

Onnettomuudessa Pinkin trapetsitemppu epäonnistui pahasti. Hänet kiinnitettiin valjaisiin lavalla, josta hänen oli määrä nousta ilmaan yleisönsä päälle. Jostain syystä vaijereiden ohjausmekanismi kuitenkin veti hänet lavalta suoraan ihmismassaa kohti, jolloin hän paiskautui kovalla voimalla yleisön edessä ollutta suoja-aitaa päin. Onnettomuuden jälkeen hänet kiidätettiin sairaalaan. Supertähti kertoi myöhemmin blogissaan, ettei hän loukkaantunut vakavasti, mutta kärsii kovista kivuista.