Katie Pricen uusi aluevaltaus alkoi nolosti

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen glamour-malli Katie Price laajensi taannoin toimenkuvaansa myös levylaulamisen pariin. Povipommin uusi aluevaltaus ei ole lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin, sillä aiemmin tässä kuussa julkaistu kappale ei näytä yltävän edes Britannian singlelistalle.

Price esitti uuden Free To Love Again -kappaleensa viime perjantaina brittiläisessä GMTV-aamuohjelmassa. Povipommin esitys oli vähintäänkin koominen, sillä aikaisemmin lähinnä silikonirinnoistaan ja realityohjelmistaan tunnettu julkkistähti näytti lavalla varsin eksyneeltä. Kappaleen laulu tuli kokonaan nauhalta, joten Price aukoi vain lavalla suutaan. Tiukkoihin PVC-housuihin, kimaltelevaan toppiin sekä erikoiseen takkiin pukeutuneen tähden kömpelö lavaliikehdintä paljasti myös hänen tanssitaitonsa olevan varsin olematonta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Pricen kappaleen teema liittyy Pricen ja hänen ex-miehensä Peter Andren avioeroon. Britannian seuratuimpiin julkkiksiin kuuluva Price on itsekin myöntänyt, ettei ole paras laulaja.

– En ole laulaja, tämä on vain jotain, mitä teen huvin vuoksi. En ole kiinnostunut listasijoituksista tai ykkössijoista. Teen tämän vain huvin vuoksi. Pitävät ihmiset tästä tai eivät, teen tämän silti, Price kertoi GMTV-ohjelman haastattelussa.

Katie Price on aikaisemminkin kokeillut siipiään laulajana, sillä vuonna 2005 hän oli mukana Euroviisujen karsinnoissa Britanniassa. Esitys tyrmättiin tuolloin täysin sekä katsojaäänestyksessä että lehdistössä. Lisäksi Price on laulanut yhdessä poptähti ex-miehensä Peter Andren kanssa parillakin singlellä.