Tammerfest keräsi yli 80 000 juhlijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali on tämän vuoden osalta juhlittu yli 80 000 kävijän voimin. Festivaalivieraille tarjottiin ohjelmaa yli 20 tapahtumapaikassa liki 200 artistin ohjelmakattauksella. Suurin osa pääareenakeikoista sekä osa klubi- ja risteilykeikoista oli loppuunmyyty.

16. kerran järjestetty kaupunkifestivaali sai tänä vuonna nauttia Popedan erikoiskeikasta, joka oli yksi tulevalle DVD-julkaisulle tallennetuista keikoista. Muita odotettuja esiintyjiä olivat Jenni Vartiainen, Fintelligens, Negative, Cheek ja Chisu.

Viihdelehti Staran lauantai-illan Saha Beach Party powered by Stara -bileet Tammerfestin Bilepuistossa olivat menestys, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet mukaan. Mukana olleet saivat nauttia muiden muassa DJ Mista S:n upeasta setistä.

– Olemme tyytyväisiä tämän vuoden Tammerfestiin niin yleisömäärän kuin ohjelmistonkin puolesta. Aurinko helli tapahtumaamme ja toi paikalle yhden kokonaisen kaupungin verran juhlijoita. Kiitämme tästä suotuisaa sääherraa. Tällä hetkellä katseemme ovat jo ensi vuoden tapahtumassa, jonka suunnittelu on aloitettu, kertoo promoottori Timo Isomäki.