Zsa Zsa Gabor kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor on kiidätetty sairaalahoitoon sen jälkeen kun hän loukkaantui pudottuaan kotonaan sängystä. Pudotus oli iäkkäälle tähdelle raju, sillä hän sai tapaturmassa useita luunmurtumia.

NBC News kertoo, että 93-vuotias supertähti loukkaantui julkkisten suosimassa Bel Airissa sijaitsevassa kodissaan. Zsa Zsa Gabor oli katsomassa televisiota sängyllään, kun hän putosi lattialle tavoitellessaan puhelintaan. Hänen tilastaan ei ole saatu vielä lisätietoja.

Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.