Adrianne Curry vähissä vaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallina toiminut julkkistähti tunnetaan innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä, vaikka hän onkin poseerannut viime aikoina myös varsinaisissa mallikuvissa.

Adrianne on julkaisut itsestään useita nakukuvia esimerkiksi Twitter-blogissaan, mutta palvelu on poistanut kuvat yleensä nopeasti. Pari viikkoa sitten hän julkaisi esimerkiksi nakukuvansa suihkusta. Tällä kertaa hän esittelee rintaansa ja julkaisi myös kuvia Star Wars -henkisistä kuvauksista. Katso kuvat tästä. Adrianne on kertonut olevansa suuri Star Wars ja World of Warcraft -fani.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.