Niko hakee koiralleen poikaystävää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television chat-ohjelmasta ja Big Brother -kilpailusta tuttu Niko Saarinen, eli BB-Niko, hakee parhaillaan Milano-nimiselle chihuahua-koiralleen seuraa netissä. Hän julkaisi seuranhakuilmoituksen Staran blogissaan.

– Milanolle tässä nyt kundia etsitään, koska mulla on jo poikaystävä, jos toinenkin. Milano ei kuitenkaan vielä saa itse olla koneella, koska se on niin nuori. Ei edes 6 kuukautta. Joten mä joudun nyt kirjottelemaan ja lisäilemään näitä kuvia, Niko kirjoitti London-koiransa nimissä.

Niko kertoi nimittäin viihdelehti Staran blogissaan, että hän aikoo suunnata opiskelemaan. Niko jättää kuitenkin itselleen vielä takaportin mahdollisille tuurauspesteille televisiossa. Hän itse ei katso kovin hyvällä pitkää pestiään chat-ohjelmien parissa. Nikon blogia voi seurata osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.