Crista Flanagan topless-kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Crista Flanagan tunnetaan parhaiten rooleistaan televisiosarjoissa, mutta nyt hän voi lisätä ansioluetteloonsa myös Playboy-lehden nakukuvissa poseeraamisen. Kaiken lisäksi hän sai kunnian koristaa lehden kantta.

Maailman tunnetuimman miestenlehden elokuun numeron kannessa Crista Flanagan poseeraa pelkissä alushousuissa ja kravatti kaulassa, eli samoin kuin Toni Lacey 60-luvulla. Intiimit paikat on kuitenkin ainakin kansikuvassa peitetty neitokaisen käsillä. Lehden sisäsivuilla on odotettavissa hieman rohkeampaakin kuvamateriaalia. Katso kansikuva alta.

34-vuotias Crista Flanagan teki läpimurtonrsa MADtv-ohjelmassa vuonna 2005. Sittemmin hän on näytellyt useissa televisiosarjoissa ja parissa elokuvassakin. Parhaiten Flanagan tunnetaan huippusuositun Mad Men -televisiosarjan Lois Sadlerin roolistaan.

Crista Flanagan