Jenni Vartiainen videohaastattelu, osa 2

StaraTV Viihde · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatähti Jenni Vartiainen esiintyi viime viikolla Tammerfest-tapahtuman päälavalla Vuolteentorilla. Viihdelehti Stara tapasi suosikkitähden pian keikan jälkeen tapahtuman backstagella.

Jenni Vartiainen kertoo videohaastattelussa muiden muassa kappaleidensa tarttuvien melodioiden syntymisestä ja paljastaa kuinka nopeasti ja helposti esimerkiksi Muruseni-kappale aikoinaan syntyi. Lisäksi jutustellaan suomalaisten festareiden backstageista ja Jennin raiderin sisällöstä.

Jenni Vartiainen kertoo myös siitä mitä tapahtuu kun hän pääsee rankan keikkaputken jälkeen palaamaan hetkeksi kotiinsa. Hän kertoo myös lomasuunnitelmistaan ja syyskuussa alkavasta keikkatauostaan. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.