Realitysarjan tähdet lakkoon – kuvaukset jäissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kohutuin realitysarja The Jersey Shore on ajautunut ongelmiin, kun sarjan tähdet ovat menneet yllättäen lakkoon. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan osa pääosa sarjan kahdeksasta henkilöstä ei ole tyytyväinen tuotantoyhtiön tarjoamiin sopimuksiin.

Sarjan kolmannen tuotantokauden kuvausten on määrä alkaa eilen sunnuntaina, mutta sarjassa seurattavista henkilöistä vähemmän tunnetut, eli JWoww, Ronnie, Sammi, Pauly D ja Vinny, eivät kuitenkaan suostu jatkamaan kuvauksia ennen kuin saavat neuvoteltua itselleen paremmat sopimukset. Myös Snookin kerrotaan vielä pohtivan ratkaisuaan.

Viime viikolla julkisuuteen vuoti salaiseksi määritelty sopimus sajan myötä eniten julkisuudessa olleen The Situationin kanssa, ja hän nettoaa lehtitietojen mukaan sarjasta merkittävästi enemmän kuin kollegansa. Sarjaa esittävä MTV ei suostunut kommentoimaan tietoja TMZ-julkaisulle.