”Elämäni ei voisi enää mennä huonommaksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on saanut kokea viime päivinä kovia. Kerroimme viime viikolla kuinka hän erosi poikaystävästään Luke Worrallista tämän oltua uskoton. Nyt vastoinkäymiset ovat jatkuneet.

Ero tulivat yllätyksenä, sillä pitkään seurustellut pariskunta ilmoitti maaliskuussa kihlauksestaan. Osbournen tiedottaja ei ole tänään suostunut kommentoimaan suojattinsa yksityiselämää. Nyt Kelly on kuitenkin kirjoittanut Twitter-blogissaan, että poikaystävän ero ei ole ainoa häntä painava asia. Hänen viime kuussa Lukelta lahjaksi saama Woody-koiranpentunsa on nimittäin löytynyt kuolleena.

– Elämäni ei voisi enää mennä huonommaksi. Tulin kotiin ja löysin koirani Woodyn kuolleena, Kelly Osbourne kirjoitti mikroblogiinsa.

Rokkari Ozzy Osbournen tytär on viime vuodet keskittynyt luomaan omaa uraansa. Perheensä realitysarjan jälkeen hän on tullut tunnetuksi myös laulajana ja televisiotähtenä. Kellyn viimeisin projekti oli Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailu, jossa hän sijoittui yllättäen kolmanneksi ja laihtui samalla huomattavasti. Ohjelman jälkeen hänet ehdittiin nimetä jo tyylin edelläkävijäksi, mutta sittemmin tilanne normalisoitui.