Lindsay Lohan on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan passitettiin äskettäin kolmeksi kuukaudeksi vankilaan rattijuopumuksesta ja ehdonalaisen sääntäjen rikkomisesta. Tuomion suorittaminen alkaa huomenna tiistaina, ellei asiassa sitä ennen satu jotain todella yllättävää.

Kaltereiden taakse passitusta odottaessaan Lindsay on ehtinyt poseeraamaan GQ-lehden saksankielisen version elokuun numeron kannessa bikineissä ja sisäsivuilla myös yläosattomissa. Kyseessä ei ole kuitenkaan mitään uutta, sillä Lindsay on nähty nakuilemassa useita kertoja ennenkin. Muistin virkistämiseksi poseerauksista on koottu kuvasarja Huffington Post -julkaisun sivuille. Katso kuvat tästä.

Kerroimme äskettäin kuinka Lindsay Lohanin paluu valkokankaalle sai yllättäen nolon käänteen, kun hänen nimensä ja kuvansa poistettiin Machete-elokuvan mainoksista, trailerista ja verkkosivuilta. Muutokset tehtiin sen jälkeen kun Lohan oli tuomittu kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Machete-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa syyskuussa. Lohan on edelleen kiinnitettynä myös pornotähti Linda Lovelacen elämästä kertovaan elokuvaan, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.