Näyttelijä Wesley Snipes jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Wesley Snipes on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa verottajan kanssa. Nyt hän on joutumassa todennäköisesti vankilaan jopa kolmeksi vuodeksi, eli tulossa on erittäin raju tuomio.

Tilanne sai alkunsa, kun supertähti ei maksanut miljoonien dollarien verojaan vuosina 1999 – 2001. Asiassa annettiin tuomio jo vuonna 2008, mutta näyttelijä valitti siitä. Perjantaina floridalainen tuomioistuin kuitenkin kumosi 47-vuotiaan valituksen ja katsoi hänen syyllistyneen veropetokseen. Verot olivat jääneet maksamatta yhteensä peräti 38 miljoonan dollarin tuloista, Access Hollywood uutisoi.

Valituksessaan Snipes vaati tuomionsa muuttamista ehdonalaiseksi, mutta tuomioistuin piti vankilatuomiota oikeana. Myös vaatimus oikeudenkäyntipaikan muuttamisesta Floridasta New Yorkiin hylättiin. Tuomiossa ei vielä mainittu milloin supertähti aloittaa vankilatuomionsa suorittamisen eikä tarkennettu tuomion pituutta.. Snipes nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Brooklyn’s Finest -elokuvan tähtenä.