Paris Hilton kuvattiin huumesätkä suussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on ollut viime viikkoina useampaankin kertaan otsikoissa, kun hän on joutunut tekemisiin poliisin kanssa eri puolilla maailmaa huumeiden takia. Ensin hän joutui kuulusteluihin Etelä-Afrikassa ja pari päivää sitten hän jäi kiinni marijuanan hallussapidosta Korsikalla.

Paris Hilton on kuitenkin edelleen kieltänyt pidätykset, vaikka viranomaiset ovat ne vahvistaneet lehdistölle. Parhaillaan Sardianian rannikolla huvijahdilla lekottelevasta Hiltonista on kohun myötä julkaistu verkossa jo aiemmin ikuistettu valokuva, jossa neitokainen nähdään mitä ilmeisimmin polttamassa huumesätkää. Katso kuva tästä.

Kuvassa julkkistähti on vieraana konsertissa, jossa hän istuu esiintymislavan reunalla yhdessä ystäviensä kanssa. Parissakin kuvassa hänet nähdään kyyristelemässä, mutta kamera on tallentanut myös kyyristelyn syyn. Hiltonin suussa sauhuaa nimittäin savuke, joka näyttää erehdyttävästi marijuana-sätkältä.