Spekulaatiot Mel Gibsonin vankilatuomiosta kasvavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut viime päivät otsikoissa pahoinpitelysyytösten merkeissä. Hänen ex-tyttöystävänsä ja lapsensa äiti Oksana Grigorieva väittää näyttelijän lyöneen häneltä hampaat kirjaimellisesti sisään ja lisäksi pahoinpidelleen myös pariskunnan lasta.

Poliisi käynnisti asiassa rikostutkinnan jo pari viikkoa sitten tyttöystävän tehtyä rikosilmoituksen. Pahoinpitelystä on esitetty poliisille todisteina muiden muassa lääkärinlausunto, kuva rikkoutuneista hampaista sekä ääninauha, jossa Gibson myöntää pahoinpitelyn ja toteaa tyttöystävänsä ansainneen iskut kasvoihin. Tänään amerikkalaislehdistön päivänpolttava aihe on ollut se, millaisen tuomion supertähti voi teoistaan saada mikäli hänet todetaan oikeudessa syylliseksi.

Moni uskoo näyttelijän voivan saada jopa vankeustuomion, mutta Los Angelesin syyttäjänviraston Jeffery Rubenstein kertoi kuitenkin People-lehdelle uskovansa tähden selviävän vain ehdonalaisella tuomiolla, koska aiheutetut vammat ovat niin lievät ja koska näyttelijällä ei ole aikaisempia tuomioita. Gibsonin lakimiesten mukaan Grigorieva on kiristänyt Gibsonia. Mikäli tyttöystävä katsotaan puolestaan syylliseksi kiristykseen, voi tuomio olla jopa vuosi vankeuttta. Rubensteinin mukaan kiristystä on kuitenkin vaikea näyttää toteen.