Samantha Fox ikuistettiin valokuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi 1980-luvun popmusiikin suurimpia megatähtiä oli kiistattomasti Samatha Fox, jonka anti keskittyi kuitenkin musiikin lisäksi myös ulkomusiikillisiin seikkoihin. Tuolloin isät ja pojat paljastavilla kuvillaan valloittanut povipommi keikkailee yhä edelleen.

Brittitähti ei pysytellyt hittilistojen kärkisijoilla kovinkaan pitkään, mutta ilmiö ja hänen muotonsa muistetaan hyvin edelleen. Hänen Touch Me -singlestään muodostui klassikko, jota kuullaan eri muotoissa yhä edelleen. Nyt Samantha Fox on vieraillut jälleen Suomessa.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin toimittaja suuntasi katsastamaan Foxin keikkaa Kuopion Viinijuhlille, jossa povipommi nousi lavalla näyttävässä kokovalkoisessa esiintymisasussaan. Lue keikkaraportti ja katso kuvat keikalta tästä.

– Itselläni oli suuret ennakkoluulot keikkaa kohtaan. Ensinnäkin keikkaa mainostettiin etukäteen playback-esiintymisenä, mutta Samantha lauloikin kaikki biisit itse singbackina taustanauhan päälle. Mikä yllättävintä, Samantha lauloi kohtuullisen hyvin, Jani Turunen totesi keikasta.