Ystävä vahvisti: Povipommi Jordan raiskattiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Free To Love Again -esikoissinglensä floppaamisen merkeissä otsikoissa ympäri maailmaa oleva povipommi Jordan, eli Katie Price, joutui viisi vuotta sitten raiskatuksi. Nyt hänen ystävänsä on avannut asiasta sanaisen arkkunsa ja muistellut silloisia tapahtumia lehdelle.

Yksi superjulkkiksen pitkäaikaisista ystävistä, Gary Cockerill, kertoi Daily Mail -lehdelle siitä hetkestä kun Price tuli hänen ovelleen ja kertoi raiskauksesta. Povipommi asusti tuolloin meikkaaja-poikaystävänsä Phil Turnerin luona ja oli ollut mukana julkkisjuhlissa. Juhlien jälkeen Price ilmaantui ystävänsä ovelle kalpeana. Sisään päästyään hän kertoi joutuneensa harrastamaan seksiä vastoin tahtoaan.

– Hänen kasvonsa olivat täysin ilmeettömät ja hän oli kalpea – kuin kuollut. Halusin auttaa häntä ja pyysin häntä soittamaan poliisille, lääkärille ja äidilleen. Hän ei halunnut kuitenkaan kertoa kenellekään. En ollut koskaan aiemmin nähnyt häntä sellaisena. Hän ei edes itkenyt, vaan vetäytyi täysin kuoreensa. Hän kertoi haluavansa unohtaa tapahtuneen, Cockerill kertoi.

Viime vuonna Katie Price paljasti raiskauksen ensimmäistä kertaa julkisuudessa, kun hänen nykyinen miehensä Alex Reid nähtiin pornoelokuvan raiskauskohtauksessa. Omaa kertomustaan Cockerill perusteli sillä, että hän halusi vahvistaa povipommin tarinan todenperäisyyden.