Maailman seksikkäin kuihtui – tarvitsee edelleen hoitoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useampaankin otteeseen valittu brittitähti Cheryl Cole taistelee edelleen malarian aiheuttamaa vakavaa sairautta vastaan. Hänen vointinsa on kuitenkin jo hieman parempi, sillä laulaja pääsi viime viikolla kotihoitoon lähes kahden viikon sairaalahoidon jälkeen.

Nyt The Sun -lehti kertoo, että aivan omissa oloissaan popkaunotar ei kynene vieläkään olemaan, joten hänelle on palkattu oma henkilökohtainen sairaanhoitaja pitämään hänestä huolta. Sairaus on kuihduttanut Cherylin painon alle 40 kiloon ja hän tarvitsee lähipiirinsä mukaan yhä hoitoa jopa ympäri vuorokauden.

Yksityinen sairaanhoitaja saapui laulajan Surreyssä sijaitsevalle talolle autonkuljettajan tuomana eilen illalla. Colen manageri kertoi lehdelle, että tällä hetkellä tärkeintä on että tilanne ei ainakaan huonone. Siksi Cherylillä on mahdollisuus kutsua sairaanhoitaja luokseen 24 tuntia vuorokaudessa. Laulajaa paikkaa tulevissa X Factor -ohjelmissa The Pussycat Dolls -tähti Nicole Scherzinger.