Tänään vankilaan joutuva Lindsay esitteli muotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan jäi vuonna 2007 kiinni rattijuopumuksesta, josta saamaansa tuomiota hän joutuu tänään suorittamaan vankilassa Yhdysvalloissa. Hän kävi jo kertaalleen samasta syystä vankilassa, mutta päästettiin alle puolentoista tunnin jälkeen ehdonalaiseen.

Sittemmin Lindsay rikkoi sääntöjä ja joutuu todennäköisesti tänään kiven sisään. Kolmen kuukauden tuomion uskotaan tosin lyhenevän 23 päiväksi. Hänen tähtiasianajajansa yrittää kuitenkin vielä estää tuomion täytäntöönpanon. Juuri ennen vankilatuomiotaan Lindsay on ahkeroinut eri lehtien bikinikuvauksissa.

Viime viikolla hänet nähtiin GQ-lehden saksankielisen version elokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Nyt hän poseeraa vuorostaan bikineissä Complex-lehden kansikuvassa. Katso kuva alta. Lisää lehden sisäsivujen kuvia löytyy tästä.

Kerroimme äskettäin kuinka Lindsay Lohanin paluu valkokankaalle sai yllättäen nolon käänteen, kun hänen nimensä ja kuvansa poistettiin Machete-elokuvan mainoksista, trailerista ja verkkosivuilta. Muutokset tehtiin sen jälkeen kun Lohan oli tuomittu kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Machete-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa syyskuussa. Lohan on edelleen kiinnitettynä myös pornotähti Linda Lovelacen elämästä kertovaan elokuvaan, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Lindsay Lohan Complex cover