Lindsayn tilanne hämmästyttää – jo kolmas asianajaja otti loparit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään vankilaan jo toistamiseen samasta rikoksesta passitettava Lindsay Lohan on aiheuttanut toistuvasti ihmetystä myös asianajajiensa lopputileillä. Nyt nimittäin jo kolmas asianajaja on ottanut loparit julkkistähden edustajana. Viihdelehdissä ihmetellään parhaillaan miten se on mahdollista.

Tällä kertaa kyseessä oli O.J. Simpsoniakin aikoinaan menestyksekkäästi murhaoikeudenkäynnissä edustanut Robert Shapiro, jonka oli määrä saada Lohan vankilan sijaan vieroitushoitoon. Hän hoiti pestiään kuitenkin vain muutaman päivän ajan kunnes päätti lopettaa yhteistyön, X17-viihdejulkaisu kertoi tänään. Lohanin ensimmäinen asianajana otti lopputilin heti tuomion jälkeen ja hänen korvaajansakin Shawn Chapman Holley kesti Lohania vain muutaman päivän ajan. Lehden mukaan Holley voi astua Shapiron saappaisiin tänään, kun Lohan passitetaan kolmeksi kuukaudeksi kaltereiden taakse.

Kerroimme äskettäin kuinka Lindsay Lohanin paluu valkokankaalle sai yllättäen nolon käänteen, kun hänen nimensä ja kuvansa poistettiin Machete-elokuvan mainoksista, trailerista ja verkkosivuilta. Muutokset tehtiin sen jälkeen kun Lohan oli tuomittu kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Machete-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa syyskuussa. Lohan on edelleen kiinnitettynä myös pornotähti Linda Lovelacen elämästä kertovaan elokuvaan, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.