Se oli siinä: Lindsay Lohan vietiin käsiraudoissa naisvankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan on hetki sitten aloittanut kolmen kuukauden pituisen vankeustuomionsa suorittamisen. Hänet pantiin oikeustalolla käsirautoihin ja kuljetettiin rangaistuslaitokseen.

Lindsay Lohan ilmoittautui sovitun aikataulun mukaisesti tuomari Marsha Revelille Beverly Hillsin oikeustalolla, josta hän aloitti vankeustuomionsa suorittamisen, viihdelehti TMZ raportoi Los Angelesista.

Lindsay laitettiin ennen vankilaan siirtämistään käsirautoihin, mutta siitä ei saatu lehtikuvia, koska tuomari kielsi kuvaamisen hetkeä aiemmin. Julkkistähden kerrotaan olleen käsiraudoissa korostetun rauhallinen. Tällä tietoa hänen odotetaan pääsevän ulos vankilasta noin 23 päivän kuluttua, eli kun tuomiosta on suoritettu vain osa.