Donald Trump antoi Tigerin rakastajattarelle potkut Diilistä jo ennen kuvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalin pyörteissä koko viime talven ja kevään viettänyt golf-tähti Tiger Woods paljastui, kun suhde 34-vuotiaaseen yökerhon tarjoilija Rachel Uchiteliin selvisi hänen vaimolleen. Sittemmin Rachel on ottanut kaiken irti äkillisestä julkisuudestaan. Aivan kaikkeen häntäkään ei kuitenkaan haluta mukaan.

Huippusuositun Diili-ohjelman isäntä Donald Trump oli jo ehtinyt tarjota Rachelille paikkaa seuraavalle julkkisten tuotantokaudelle, mutta nyt Trump on antanut hänelle potkut jo ennen kuvausten alkamista. TMZ kertoo, että Trump raivostui kuultuaan, että Uchitel oli lupautunut myös Celebrity Rehab -realityohjelmaan ja päätti ettei neitokainen olekaan enää tervetullut hänen ohjelmaansa.

Rachelin kerrotaan saavan vieroitushoitoon liittyvästä realityohjelmasta puolen miljoonan dollarin palkkion, mutta päätöstä pidetään suurena virheenä, sillä Diili on pönkittänyt Yhdysvalloissa monen tähden uraa. Taannoin amerikkalaislehdissä uutisoitiin, että Rachel Uchitel olisi saanut jopa 10 miljoonan dollarin korvauksen siitä ettei anna paljastavia haastatteluita lehdistölle. Hän oli jo ilmoittanut järjestävänsä lehdistötilaisuuden, kun osapuolet pääsivät viimein sopuun hinnasta.