Taylor Momsen: ”Tekopenis on paras ystäväni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän haukkui viime viikolla kollegansa Miley Cyrusin kovin sanoin.

The Pretty Reckless -yhtyeen keulahahmo on nyt paljastanut intiimejä seikkoja yksityiselämästään Disorder-lehden avoimessa haastattelussa. Siinä hän vahvisti, ettei hänellä ole tällä hetkellä poikaystävää ja samalla paljasti käyttävänsä mekaanista apua seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämiseen.

– Hän kiemurtelee kysyttäessä onko hän single. Hän vastaa että on ja lisää ettei pidä pojista, odottaa hetken ja sitten lisää ettei ole homoseksuaali, mutta että miehet ovat tylsiä ja että hänen paras ystävänsä on hänen vibraattorinsa, Disorder-lehti kirjoittaa.

16-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.