Mitä haluaisit kysyä Jackie Chanilta? Kerro Staralle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla kulttimaineeseen nousseen Karate Kid -elokuvan menestyksen siivittämänä leffasta tehtiin tuolloin myös useita jatko-osia. Nyt elokuva on vuorostaan puettu 2000-luvun kuosiin ja kuorutettu uusilla supertähdillä. Pääosissa nähdään supersuosittu Jackie Chan sekä Will Smithin 12-vuotias poika Jaden Smith.

Viihdelehti Stara tapaa elokuvan tähdet perjantaina Oslossa, ja nyt Sinulla on mahdollisuus esittää Staran välityksellä mieltäsi askarruttava kysymys legendaariselle toimintatähdelle Jackie Chanille.

Ehdota kysymystä tämän artikkelin alla olevassa kommenttiosiossa tai lähetä ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimitus miuku stara.fi. Kirjoita viestin otsikkoon elokuvan nimi Karate Kid. Karate Kid -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 20. elokuuta 2010.