Lindsay Lohan istunee vain 23 päivää kolmen kuukauden tuomiostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan kuljetettiin eilen illalla Suomen aikaa Beverly Hillsin oikeustalolta käsiraudoissa vankilaan kärsimään 90 päivän pituista vankeustuomiotaan. Samalla tuomari Marsha Revel määräsi, että Lohanin tulee kärsiä koko tuomionsa ilman ennenaikaista vapauttamista.

Syyttäjäviranomaiset ovat aiemmin arvelleet, että Lohan päästettäisiin vapaaksi kuten useimmat naisvangit, eli suoritettuaan 25 prosenttia tuomiostaan. Näin ollen Lohan pääsisi palaamaan ehdonalaiseen jo 23 päivän päästä, ellei tuomarin määräyksen katsota sitovan laskukaavaa enemmän.

Tuomarin määräys koko tuomion istumisesta ei välttämättä vaikuta asiaan, sillä samaa kaavaa voidaan TMZ-julkaisun mukaan käyttää määräyksestä huolimatta. Päätöksen vapauteen päästämisestä tekee nimittäin tuomarin sijaan sheriffin virasto. Ensimmäisellä kerralla Lindsay istui kuukauden tuomiostaan vain 84 minuuttia ennen pääsyä ehdonalaiseen. Nyt hän on vapautumassa aikaisintaan 12. elokuuta.