Roselyn Sanchez on upea televisiokaunotar

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Puerto Rico tunnetaan missipiireissä monien maailman kauneimpien naisten syntymaana, eikä näyttelijäkaunotar Roselyn Sanchez ole tästä stereotypiasta poikkeus. Lähes 20 vuoden monipuolisen viihdeuran tehnyt Sanchez kaunistuttaa nyt myös viihdelehtiä.

Roselyn Sanchez on nimittäin nyt kuvattu nauttimassa lomallaan auringosta ruskeisiin bikineihin sonnustautuneena. Jostain syystä hän piti alaosansa päällä turkoosia minihametta, mutta siitä huolimatta neitokainen onnistui näyttämään tyrmäävältä. Katso kuvat tästä.

37-vuotias Roselyn Sanchez on puertoricolaissyntyinen yhdysvaltalainen laulaja, malli, näyttelijä ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan nykyisin parhaiten Ilman johtolankaa -televisiosarjan tähtenä. Mallikilpailuissakin menestynyt tumma kaunotar on nähty vuonna 1992 alkaneella urallaan myös lukuisissa elokuvissa. Roselyn seurustelee näyttelijä Eric Winterin kanssa.